Nederlands English Francais Deutsch
Venestraat 27, Leidschendam (NL, 2266 AW)

Verkeersinfo

0 files

De laatste wijziging was:
zaterdag 26 september 2020 19:40:48

Weer

Wisselvallig weekeinde Verwachting voor vandaag en morgen

Het is bewolkt en regen boven het noorden en oosten breidt zich vanavond over de rest van Nederland uit. De wind is landinwaarts zwak tot matig uit noord tot noordwest. De wind neemt van het noorden uit langs de hele kust toe naar krachtig tot hard uit een noordelijke richting.

Komende nacht is het bewolkt en zijn er flinke perioden met regen. De minima lopen uiteen van 10°C in het zuidoosten tot 14°C op de Wadden. De noordenwind is matig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft, langs de kust hard, 7 Bft. Aan zee zijn zware windstoten van 75 km/u mogelijk.

Zondagochtend trekt de regen zuid- en westwaarts en wordt het op de meeste plaatsen droog. In de middag breekt de zon op steeds meer plaatsen door. Met maxima rond 18°C wordt het iets warmer dan vandaag. In de kustgebieden is de wind noord tot noordoost en matig tot vrij krachtig, aan zee in de ochtend eerst krachtig. Verder landinwaarts wordt de wind zwak uit uiteenlopende richtingen. De zware windstoten verdwijnen in de ochtend. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/09/2020 18.11 uur LT

  (Bron: weeronline.nl)