Nederlands English Francais Deutsch
Keizerserf 25, Nijverdal (NL, 7442 MG)
Vervoer & verkeer


Cultuur & vrije tijd


Overig


Verkeersinfo

0 files

De laatste wijziging was:
dinsdag 25 juni 2019 03:21:13

Weer

Weinig bewolking. Overdag vrijwel overal tropisch warm, morgen minder warm Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht is er alleen hoge bewolking. Het blijft nog lang warm en uiteindelijk koelt het af naar rond 21°C, in grotere steden blijft de temperatuur nog enkele graden hoger. De oostelijke wind is zwak tot matig.

Overdag is het zonnig, maar is er ook sluierbewolking aanwezig. Het blijft droog. Het wordt in een groot deel van het land wederom tropisch warm met maximumtemperaturen die uiteenlopen van 30°C aan de kust tot 36°C in het (zuid)oosten. In de loop van de middag draait de meest matige wind in het westen van zuidoost naar west tot noordwest en komt er vanaf zee duidelijk koelere lucht binnenstromen.

In de nacht van dinsdag op woensdag krijgen de kustgebieden met (lage) bewolking te maken. Verder landinwaarts is het helder. De minima lopen uiteen van 15°C langs de kust tot 20°C in Limburg. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig.

Woensdag begint de dag in de kustgebieden met lage bewolking die in de ochtend geleidelijk oplost, waarna het overal zonnig wordt. Aan de kust kan de hele dag lage bewolking van zee binnendrijven. De maxima lopen uiteen van 18°C langs de kust tot lokaal 31°C in het zuidoosten. De wind is overwegend noordelijk en matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/06/2019 00.47 uur LT

    (Bron: weeronline.nl)