Nederlands English Francais Deutsch
Mientweg 48-86, Lutjewinkel (NL, 1732LG)
Niet op live omgeving zichtbaar:


Vervoer & verkeer


Cultuur & vrije tijd


Overig


Verkeersinfo

0 files

De laatste wijziging was:
vrijdag 22 maart 2019 03:07:26

Weer

In de nacht en ochtend mist, later zonnig en zacht. Zaterdag meer bewolking Verwachting voor vandaag en morgen

In het midden, zuiden en oosten komt op veel plaatse dichte mist voor. In het noord(west)en is het bewolkt en nevelig. Onder de bewolking wordt het niet kouder dan een graad of 7, in het zuiden kan het plaatselijk 2°C worden. De wind is variabel en overwegend zwak.

Overdag lost op de meeste plaatsen de mist in de loop van de ochtend op. De middag verloopt op veel plaatsen zonnig. Langs de kust en in het Waddengebied is er echter aanhoudend kans op mist. Er is een kans dat eventuele zeemist zich 's avonds over het westen en noorden gaat uitbreiden. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C op de Wadden tot lokaal mogelijk 20°C in het zuidoosten bij een zwakke tot matige wind uit richtingen tussen oost en zuid. In de loop van de middag draait de wind naar zuidwest tot west.

In de nacht naar zaterdag is er opnieuw kans op mist, later neemt in het noordwesten de bewolking toe. Het blijft overal droog en de minimumtemperatuur komt uit rond 5°C. De westelijke wind is zwak tot matig.

Zaterdagochtend neemt vanuit het noordwesten de bewolking toe en lost de eventueel aanwezig mist geleidelijk op. Vooral ’s middags zou lokaal wat lichte regen kunnen vallen, maar veel stelt de regen niet voor. In de loop van de middag klaart het in het noorden op en blijft het droog. Van het noorden uit draait de wind in de loop van de dag naar een noordelijke richting. Daarmee wordt koelere lucht aangevoerd. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 10°C in het noorden tot lokaal mogelijk nog 14°C in het zuidoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/03/2019 03.17 uur LT

    (Bron: weeronline.nl)