Nederlands English Francais Deutsch
Mientweg 48-86, Lutjewinkel (NL, 1732LG)

Verkeersinfo

0 files

De laatste wijziging was:
zondag 21 juli 2019 05:24:12

Weer

Vannacht opklaringen en kans op een lichte bui. Overdag perioden met zon. Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht zijn er opklaringen en kan er zeer lokaal nog een lichte bui voorkomen. Het koelt af naar een graad of 15 bij een matige, aan de kust vrij krachtige zuidwestenwind.

Overdag zijn er flinke zonnige perioden en blijft het overal droog. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 21°C aan de kust tot 26°C in het zuidoosten. De wind is overwegend matig en westelijk. In de loop van de avond wordt de wind landinwaarts zwak en veranderlijk.

In de nacht naar maandag raakt het in het noorden bewolkt, verder naar het zuiden toe zijn er naast sluierbewolking ook brede opklaringen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 13°C plaatselijk in het zuidoosten tot 16°C in het westelijk kustgebied. De wind wordt zuid tot zuidwest en is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig.

Maandag overdag is er vrij veel sluierbewolking waar de zon op de meeste plaatsen doorheen schijnt. In het noorden en noordoosten is de bewolking aanvankelijk dikker. Het blijft droog en in de loop van de middag en avond wordt het van het noordwesten uit steeds zonniger. De middagtemperatuur loopt uiteen van 23°C in het uiterste noorden tot 28°C in het zuiden. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. In de avond neemt de wind landinwaarts af naar zwak, langs de kust en op het IJsselmeer naar matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/07/2019 00.02 uur LT

    (Bron: weeronline.nl)