Nederlands English Francais Deutsch
Mientweg 48-86, Lutjewinkel (NL, 1732LG)
Vervoer & verkeer


Cultuur & vrije tijd


Overig


Verkeersinfo

2 km / 1 file

De laatste wijziging was:
maandag 21 januari 2019 13:26:29

Weer

Vanavond in het noorden kans op gladheid, morgen van het westen uit sneeuw Verwachting voor vandaag en morgen

Het is op de meeste plaatsen zonnig, maar in het noorden zijn er wolkenvelden. Het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van +1°C in het uiterste oosten en zuidoosten tot +7°C plaatselijk langs de noordwestkust. De wind is zuidwestelijk en zwak tot matig.

Vanavond kan er in het noorden zeer plaatselijk wat lichte (winterse) neerslag vallen, bij temperaturen rond het vriespunt is hierdoor lokale gladheid mogelijk. Verder is er komende nacht op de meeste plaatsen aanvankelijk weinig bewolking. In de loop van de nacht neemt van het westen uit geleidelijk de bewolking toe. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -1°C aan zee tot lokaal nog -6°C in het zuidoosten. De wind wordt zuid en neemt toe naar matig, langs de kust naar (vrij) krachtig.

Morgen overdag is het bewolkt, alhoewel de dag in het oosten nog met wat zon begint. Rond 8 uur in de ochtend bereikt een gebied met sneeuwval het uiterste westen. Dit gebied breidt zich tot halverwege de middag oostwaarts over het hele land uit. Er vormt zich in totaal een sneeuwdek van 1-3 cm, mogelijk lokaal iets meer. In de loop van de namiddag en avond wordt het van het westen uit weer overwegend droog en kan er in de loop van de avond nevel en lokaal mist ontstaan. De maximumtemperatuur ligt op veel plaatsen net iets boven het vriespunt, alleen langs de westkust loopt de temperatuur iets verder op. De wind is zuid en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig. In de middag draait de wind in het westen naar zuidwestelijke richtingen en neemt daarbij af. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/01/2019 12.41 uur LT

   (Bron: weeronline.nl)